Helaas zijn alle units momenteel verhuurd, per 1 maart 2022 verwachten wij weer units aan te kunnen bieden
Neem meteen even contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken!

Klik op een ruimte in de onderstaande plattegrond voor meer informatie en beschikbaarheid:

De kantoorruimte van Heerlijck Ondernemen is opgedeeld in semi-open units die volledig zijn ingericht. Feitelijk is alles verzorgd. Je plugt je lap-top in, en je kunt aan de slag.

Door de kantoorruimte op te delen in verschillende units ontstaat een brede mix van expertise van ondernemers die op het Karbeel actief zijn.

De open sfeer met veel glas, en de gezamenlijke lunch en koffieruimte stimuleert spontane informele samenwerking, waarbij ondernemers optimaal kunnen profiteren van elkaars kennis en expertise.

De units

In Heerlijck Ondernemen zijn dit moment uit 13 units, variërend in afmeting van 19 – 92 m2. Deze ruimtes zijn volledig ingericht met een ruim flexibel bureau en 2-4 bureaustoelen.

Daarnaast biedt Heerlijck Ondernemen enkele ‘flexplekken’ aan.

De ondernemers die een unit huren kunnen gebruik maken van de vergaderruimte die plaats biedt aan 14 personen, en het nog te realiseren dakterras.

 

De toekomst

Heerlijck Ondernemen blijft zich ontwikkelen, net als de ondernemers die gebruik maken van onze faciliteiten.

Op termijn worden onze mogelijkheden nog uitgebreider als we ook aan de overkant van het Karbeel units gaan realiseren. Naar verwachting starten wij met de nieuwbouw medio 2023.