Wie zijn wij?

Wij werken al jaren vanuit hetzelfde kantoor. Eigenlijk hebben onze bedrijven niks met elkaar te maken: Wiljan werkt in de bouwwereld als projectleider in de bouwbegeleiding, Annelies is agressietrainer en externe vertrouwenspersoon in het onderwijs.

Desondanks hebben we al jaren geweldige gesprekken over het ondernemerschap. Ondernemen is voor ons een hobby, een passie en misschien wel levenswijze.

Wat doen wij?

Je ziet ergens potentie in en wil hier iets moois van maken.

Bij Heerlijck ondernemen, hét kantoor in Gemert voor ondernemers, ontmoeten we veel mensen. De afgelopen jaren zijn er aan de lopende band mensen op ons pad gekomen. Onder het genot van een kop koffie volgen gesprekken over het vastlopen met een eigen bedrijf, te weinig klanten, een grote chaos van losse opdrachten die je hebt aangenomen of de spanning om iedere maand voldoende salaris binnen te kunnen slepen.

Wiljan richt zich vooral op het meedenken in processen en bedrijfsplannen. Annelies heeft aandacht voor het gevoel, wat wil je bereiken en wat is daarvoor nodig?

Hoe pakken wij dit aan?

De eerste stap is een kennismaking gesprek, deze is geheel kosteloos. Hierin gaan wij kijken of er van beide kanten een klik is ja of nee.

Is de klik er van beide kanten, dan plannen we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we een plan van aanpak op. Hieruit volgt de hoeveelheid tijd en aandacht we samen nodig gaan hebben. Er wordt hierbij gekeken waar de behoefte van de ondernemer ligt.

Naast dat wij een op een begeleiden, geven we workshops voor ondernemers.

Mocht je je hierin herkennen en wil je bespreken wat we mogelijk voor je kunnen betekenen? Bel ons, of stuur een mail en we plannen een afspraak.

Contactgegevens Wiljan

Tel: 06-57314949
Mail: wiljan@perfectbouwexperts.nl

Contactgegevens Annelies

Tel: 06-33646887
Mail: info@tranco.nl

.